САКАМ ДА

СЕ ТЕСТИРАМ

Со решавање на влезните тестови ќе го утврдите вашето моментално ниво на познавање на англискиот јазик. Со резултатот од тестот ќе го определите степенот на кој треба да се запишете.

СЕ ЗАПИШАМ

Пополнете го формуларот и креирајте го вашиот профил на EnglishMak. Потоа најавeте се и искористете го бесплатниот дел Go!Promo – лекции и вежби од првото тематско поглавје на вашиот степен.

СЕ НАЈАВАМ

Најавете се со вашето Корисничко име и Лозинка за влез во вашиот курс.

Курсевите се на ваше располагање 24/7, одн. можете да учите кога сакате, а сесиите се временски неограничени.

linked in
ЗАПИШУВАЊЕ И НАЈАВА НА Е-КУРС

ЗА НАС

goonlineEMEnglishMak започна со работа во јануари 2009 година. Нашата мисија е ефикасно да обучиме поединци од различни возрасти преку современа и исплатлива понуда на индивидуални онлајн часови и 24/7 курсеви по англиски јазик. Нашата визија е стекнување знаење без ограничувања во време или место.

СРЕДЕН СТЕПЕН

Во овој курс немаше нешто што не ми се допаѓаше. Се беше супер и можам да празнаам дека научив многу работи. Генерално сум задоволен од досегашните резултати, но преостанува уште последниот тест

ОГНЕН Ученик во VIII одд. Скопје

НАПРЕДЕН СТЕПЕН

Јас сум задоволна од постигнатото поради тоа што кога почнав првата година со овој курс не знаев многу работи за англискиот јазик, не знаев како да читам убаво,како да правам реченици. Исто така со овој курс научив многу интересни работи

ЈАНА Ученичка во VI одд. Скопје

ПОЧЕТЕН СТЕПЕН

Многу ми се допаѓа. Генерално сум многу задоволна од постигнатото, а најмногу поради вежбите кои ми дозволуваа да си ги поправам грешките и да научам од нив.

МИЛА ученичка во VII одд. Скопје

НАПРЕДЕН СТЕПЕН

As always, I have nothing bad to say about this way of learning – I just love it. It gives so much freedom, but it’s also a very fun way of learning English. I’m very happy with how much I’ve learned these past four years. It’s made me fluent in English and that’s been the goal from the start.

ЕВА ученичка во IX одд. Скопје

НАПРЕДЕН СТЕПЕН

Ми се допаѓа тоа што лекциите се објаснети опширно, како и тоа што се учи на многу лесен и забавен начин. Секој пат кога ќе се вклучам на курсот, гледам големо подобрување во мојот англиски јазик. Генерално сум задоволна од тоа што го постигнав оваа учебна година.

ИВА ученичка во IX одд. Скопје

ПОЧЕТЕН СТЕПЕН

I like this course because it’s very interesting and it’s online. In general I learned so much, mostly because of my teacher Jovana

КАТЈА Ученичка во VII одд. Скопје

НАПРЕДЕН СТЕПЕН

Јас сум многу задоволен од курсот. Ми се допаднаа и темите и вежбите и начинот на кој работев и сакам да продолжам и понатаму со нов курс.

МАТЕЈ ученик во VI одд. Скопје

ПОЧЕТЕН СТЕПЕН

I like the English course because I can learn when I want and when I have time. I am generally very pleased. I learned very much in this course.

ДАНЧЕ вработена, Скопје

НАПРЕДЕН СТЕПЕН

Ми се допаѓа начинот на кој работев и сум многу задоволна од сè. Не ми се допаднаа вежбите кои беа долги за пишување. Инаку сè другото беше топ!

АНАСТАСИЈА ученичка во IX одд. Скопје

ПОЧЕТЕН СТЕПЕН

Во споредба со тоа како учев англиски во другите училишта, овој начин најмногу ми помогна навистина да го совладам англискиот јазик. Презадоволен сум од постигнатото, најмногу поради наставничката и нејзиниот начин на пренесување на знаењето.

ЈАКОВ ученик во VII одд. Скопје

НАПРЕДЕН СТЕПЕН
Мене многу ми се допаѓа оваа програма и целиот степен, а исто така и претходниот го завршив со задоволство. Научив многу нови работи и стекнав поголема самодоверба за англискиот јазик и проширен вокабулар. Ви посакувам сè најдобро за понатаму и уште многу, многу ученици.

САРА ученичка во VIII одд. Скопје

СРЕДЕН СТЕПЕН
I like this online course, it was very educational for me. I studied only when I had free time. Most of all, I liked the concept of the course, the various lessons and at the same time I could learn many different dialects of the English language. I know I’ve made progress from the start of this course. And it’s never too late to learn foreign languages.

МАЈА вработена, Скопје

ПОЧЕТЕН СТЕПЕН
Ми се допаѓа затоа што не сум обврзана со време (одење некаде од/до часот), можам да учам колку пати сакам во денот, учам кога можам. Задоволна сум од начинот на пренесување на знаењето, лекциите се добро објаснети и има одлични примери кои ќе ги користам во мојот живот.

СУЗАНА вработена, Скопје

ПОЧЕТЕН СТЕПЕН
Online курсот ми се допадна. Иако имам некои познавања од англискиот јазик, ми дојде како освежување и потсетување. Ми се допадна изборот на лекциите, а и текстовите беа интересни за читање. Сè на сè многу сум задоволна и ќе продолжам да изучувам јазик на овој начин и понатаму.

ЕМИЛИЈА вработена, Скопје

СРЕДЕН СТЕПЕН
Генерално сум задоволен и ми се допаѓа. Би било убаво кога би можело системот да ги признава варијациите на одговорот, како што во некои вежби имаше „можни одговори“. Сепак, ми се допадна како изгледаше целиот курс. Нов и интересен начин на учење, како промена од стандардниот. Thumbs up 🙂

ИВИЦА вработен, Скопје

ПОЧЕТЕН СТЕПЕН
In this course I like the freedom of organizing my time spent online. Generally I’m satisfied because I learned a lot and I’m satisfied with my new improved English.

НАТАША вработена, Скопје

СРЕДЕН СТЕПЕН
Ми се допаѓа што можам да учам од дома, кога сакам и колку сакам или сум во состојба да одвојам време. Ми се допаѓа што можам да се посветам на одредени теми колку што мислам дека ми е потребно и го дополнувам знаењето. Ми се допаѓаат темите и содржината од материјалот.

АНИТА вработена, Куманово

ПОЧЕТЕН СТЕПЕН
Во курсот најмногу ми се допаѓа тоа што лекците се кратки и прецизни и е акцентирано најглавното. Исто така ми се допаѓа тоа што можеш да го посетуваш курсот во секое време и тоа што одговорите од вежбите од професорката ми стигнуваат во брзо време.

ИВАНА студентка, Виница

НАПРЕДЕН СТЕПЕН
I like the EnglishMak courses for many reasons. The main one is that it’s online and you can take your time, no rush at all. The lessons taught me to be determined and fully concentrated on my learning with no distractions. It’s fun and effective. GO ENGLISHMAK!

ДЕА Ученичка во I год. Скопје

СРЕДЕН СТЕПЕН
Онлајн курсот навистина многу ми се допадна. Многу е поразлично онлајн учењето од класичното, всушност е многу поефективно, поисплатливо и прилагодливо. Исто така, содржината на курсот е доста интересна и едукативна. Генерално сум задоволна од постигнатото.

ВИКТОРИЈА студентка, с. Подареш

СРЕДЕН СТЕПЕН
I really like your online course. Mostly I like grammar parts. Generally I’m satisfied with your programme. I prefer learning online because I work and I have a little daughter. Thanks a lot for improving my Еnglish skills.

АНДРИЈАНА вработена, Битола

СРЕДЕН СТЕПЕН
Јас многу сум задоволен од курсот затоа што научив многу работи од него.Научив да пишувам,да одговарам прашања и да зборувам англиски.Затоа јас сум задоволен.

АЛЕКСАНДАР ученик во VI одд. Скопје

СРЕДЕН СТЕПЕН
Ми се допаѓа. Најмногу ми се допаднаа некои мотивациски теми и песни на крај од скоро секој јунит. Ве поддржувам и продолжете да работите вака, за да нè мотивирате сè повеќе да напредуваме и да се усовршуваме.

ЕМИЛИ Ученичка во III год. Скопје

ПОЧЕТЕН СТЕПЕН
Генерално сум задоволна од постигнатото, најмногу заради својата посветеност и вложен труд, но сепак наидував на потешкотии поради моето претходно непознавање на англискиот јазик. Мислам дека со вежбање ќе биде подобро и ќе можам да продолжам понатака со наредниот степен.

СТАНКА вработена, Скопје

ПОЧЕТЕН СТЕПЕН
Имав можност да се запознаам со бизнис термини кои се среќаваат во деловниот јазик. Задоволна сум од тоа што можев во секое време и од секое место да се вклучам во курсот. Ми се допаѓа тоа што има слушање, пишување, изговор и тестирање.

ЕМИЛИЈА вработена, Прилеп

ПОЧЕТЕН СТЕПЕН
Mи се допаѓа, зашто ми овозможи да учам со свое темпо, во време кое мене ми одговараше. Тоа ми беше многу важно бидејќи сум мајка на две мали деца и немам доволно време за да посетувам курсеви. Научив многу работи и генерално презадоволна сум од целиот курс.

СУЗЕ невработена, Скопје

ПОЧЕТЕН СТЕПЕН
I think that this English course has made me more comfortable to speak, to use basic words in the correct order, and I learned to listen to myself and correct my speech.

БОБАН вработен, Скопје

ГРАМАТИКА ЗА ПОЧЕТНИЦИ
I like this course.
But in the future you should make more exercises.

ПЕТАР вработен, Скопје

СРЕДЕН СТЕПЕН
Генерално сум задоволна од курсот. Ми овозможи да се потсетам на некои работи кои не толку често ги употребувам при користењето на англискиот јазик во секојдневниот говор.

РОЗАЛИЈА вработена, Скопје

ГРАМАТИКА ЗА ПОЧЕТНИЦИ
Задоволна сум од курсот. Навистина се потсетив и открив што ме кочело.

НАТАША вработена, Скопје

СРЕДЕН СТЕПЕН
Ми се допаѓа затоа што им дава време на учениците да се посветат сами на своето знаење и е лесно да се управува. Генерално сум прилично задоволна

ТЕА ученичка во VIII одд. Скопје

НАПРЕДЕН СТЕПЕН
Генерално сум задоволен од постигнатото, најмногу поради тоа што не морав да се враќам до првата лекција и да правам тест од сите јунити.

ФИЛИП ученик во VI одд. Скопје

СРЕДЕН СТЕПЕН
Се’ за овој курс ми се допаѓа. Многу добар метод за осамостојување на едно дете и по мое мислење работата вака е и многу побрза и поефикасна за секој ученик. Многу ми се допаднаа текстовите, креативни се и интерактивни

ЕВА ученичка во VIII одд. Скопје

НАПРЕДЕН СТЕПЕН
Ми се допаѓа сѐ за курсот. Не наидов на никакви проблеми,задачите беа интересни и сѐ на сѐ многу интересен и забавен курс!

АЛЕКСАНДАР ученик во IX одд. Скопје

ПОЧЕТЕН СТЕПЕН
Генерално сум задоволна од постигнатото и планирам после еден одреден период да продолжам со некој друг степен.

НИНА вработена, Гевгелија

ПОЧЕТЕН СТЕПЕН
I like it. I learn something new every day.

КАТЕРИНА вработена, Дубаи

ИМАТЕ ПРАШАЊА? ВЕ ОЧЕКУВАМЕ!

Facebook
Twitter
YouTube