НАГРАДНА 10 ЗА 10

Драги наши,

Веќе 10 години сме ваш онлајн ментор во совладувањето на англискиот јазик. Растевме заедно со вашата поддршка за индивидуално е-учење, збогатувајќи ја нашата понуда на е-курсеви и часови во зависност од вашите потреби за изучување на англискиот јазик. Неизмерно сме ви благодарни!

Со цел заедно да ја одбележиме 10-годишнината, ве покануваме да учествувате во НАГРАДНАТА ИГРА 10 ЗА 10, во која ќе доделиме 10 тримесечни е-курса на 10 учесници. Играта ќе трае од 14.01. до 18.01.2019 на facebook страницата на EnglishMak.

Курсевите ќе бидат по избор на секој добитник, и тоа:

  1. Интензивен (3-месечен) курс по ОПШТ англиски јазик (почетен, среден, или напреден степен)
  2. Интензивен (3-месечен) курс по ДЕЛОВЕН англиски јазик (почетен, среден, или напреден степен)
  3. Курс по ГРАМАТИКА за почетници.

Имињата на среќните добитници ќе ги објавиме на 19.01.2019 во 17 ч.

Ви благодариме за учеството и среќно!