ПОДГОТВИТЕЛНИ

ПОДГОТВИТЕЛНИ ОНЛАЈН ЧАСОВИ TEACHER@HAND

teacherhand

  • Имате нејаснотии во врска со материјалот од вашиот степен?
  • Сакате да се подготвите за тестот што следува?
  • Ве мачат граматичките правила?
  • Ви треба конверзација?
Teacher@Hand часовите се наменети за активните корисници на курсевите по Општ и Деловен англиски јазик, со времетраење од по 45 минути.
За да закажете еден или повеќе часови, пријавете се кај вашата професорка.