IELTS

ИНДИВИДУАЛНА ОБУКА

  • влезен тест за определување на Вашето познавање на англискиот јазик
  • 1 ученик
  • 8 онлајн термини од по 60 минути
  • материјали за самостојно учење и вежбање
  • термините на одржување на часовите ги определуваме во договор со ученикот

Часовите ги одржуваме во најсовремена онлајн мултимедијална училница, во која преку предавањата и вежбите ви нудиме уникатно, ефикасно и современо едукативно искуство, без стрес и од удобноста на вашиот дом.

*ОПЦИЈА: Доплатата за дополнителен индивидуален 60-минутен онлајн час е 1.100 денари.

За да почнете со обуката јавете ни се на 075 263 869 (Viber), или на Skype - englishmak, за договор за вашите термини.