ем

ЕМИЛИЈА

Posted

ПОЧЕТЕН СТЕПЕН
Online курсот ми се допадна. Иако имам некои познавања од англискиот јазик, ми дојде како освежување и потсетување. Ми се допадна изборот на лекциите, а и текстовите беа интересни за читање. Сè на сè многу сум задоволна и ќе продолжам да изучувам јазик на овој начин и понатаму.