ивица

ИВИЦА

СРЕДЕН СТЕПЕН
Генерално сум задоволен и ми се допаѓа. Би било убаво кога би можело системот да ги признава варијациите на одговорот, како што во некои вежби имаше „можни одговори“. Сепак, ми се допадна како изгледаше целиот курс. Нов и интересен начин на учење, како промена од стандардниот. Thumbs up 🙂