САКАМ ДА

СЕ ТЕСТИРАМ

Со решавање на влезните тестови ќе го утврдите вашето моментално ниво на познавање на англискиот јазик. Со резултатот од тестот ќе го определите степенот на кој треба да се запишете.

СЕ ЗАПИШАМ

Пополнете го формуларот и креирајте го вашиот профил на EnglishMak. Потоа најавeте се и искористете го бесплатниот дел Go!Promo – лекции и вежби од првото тематско поглавје на вашиот степен.

СЕ НАЈАВАМ

Најавете се со вашето Корисничко име и Лозинка за влез во вашиот курс.

Курсевите се на ваше располагање 24/7, одн. можете да учите кога сакате, а сесиите се временски неограничени.

ЗОШТО АНГЛИСКИ ОНЛАЈН?

ЗА НАС

goonlineEMGo!EnglishMak центарот за учење англиски јазик преку интернет започна со работа во јануари 2009 година. Примарната улога на центарот е да обучи поединци преку современа и исплатлива понуда на курсеви за различни возрасти, целосно достапни преку интернет 24/7.

Нашата мисија е интегрирање на технологијата во неформалното образование и воведување нов, алтернативен начин на учење по електронски пат.

Цели: 1. Промоција на електронско учење на англискиот јазик; 2. Поттикнување проактивност и ентузијазам кај учениците преку предностите на е-учењето (комфор и опуштеност, флексибилност, контрола на корисникот врз темпото на учење, самостојност, објективно евалуирање на успехот и сл.); 3. Фокус на индивидуалниот напредок наместо групниот; 4. Економска исплатливост на обуката.

ПОЧЕТЕН СТЕПЕН
This online course is for those open-minded, who want to expand their viewpoints and prepare themselves for the future.

АНАБЕЛА вработена, Скопје

НАПРЕДЕН СТЕПЕН
Мене многу ми се допаѓа оваа програма и целиот степен, а исто така и претходниот го завршив со задоволство. Научив многу нови работи и стекнав поголема самодоверба за англискиот јазик и проширен вокабулар. Ви посакувам сè најдобро за понатаму и уште многу, многу ученици.

САРА ученичка во VIII одд. Скопје

СРЕДЕН СТЕПЕН
I like this online course, it was very educational for me. I studied only when I had free time. Most of all, I liked the concept of the course, the various lessons and at the same time I could learn many different dialects of the English language. I know I’ve made progress from the start of this course. And it’s never too late to learn foreign languages.

МАЈА вработена, Скопје

ПОЧЕТЕН СТЕПЕН
Ми се допаѓа затоа што не сум обврзана со време (одење некаде од/до часот), можам да учам колку пати сакам во денот, учам кога можам. Задоволна сум од начинот на пренесување на знаењето, лекциите се добро објаснети и има одлични примери кои ќе ги користам во мојот живот.

СУЗАНА вработена, Скопје

ПОЧЕТЕН СТЕПЕН
Ми се допаѓа затоа што можам да работам кога сакам, со брзина која мене ми одговара. Задоволна сум од постигнатото.

ЈЕЛЕНА вработена, Скопје

СРЕДЕН СТЕПЕН
Курсот ми се допадна многу. Ми се допадна како се објаснети граматичките лекции, а и текстовите и вежбите беа интересни за читање, слушање и решавање.

ЕМИЛИЈА вработена, Скопје

ПОЧЕТЕН СТЕПЕН
Online курсот ми се допадна. Иако имам некои познавања од англискиот јазик, ми дојде како освежување и потсетување. Ми се допадна изборот на лекциите, а и текстовите беа интересни за читање. Сè на сè многу сум задоволна и ќе продолжам да изучувам јазик на овој начин и понатаму.

ЕМИЛИЈА вработена, Скопје

СРЕДЕН СТЕПЕН
Генерално сум задоволен и ми се допаѓа. Би било убаво кога би можело системот да ги признава варијациите на одговорот, како што во некои вежби имаше „можни одговори“. Сепак, ми се допадна како изгледаше целиот курс. Нов и интересен начин на учење, како промена од стандардниот. Thumbs up 🙂

ИВИЦА вработен, Скопје

ПОЧЕТЕН СТЕПЕН
In this course I like the freedom of organizing my time spent online. Generally I’m satisfied because I learned a lot and I’m satisfied with my new improved English.

НАТАША вработена, Скопје

СРЕДЕН СТЕПЕН
Ми се допаѓа што можам да учам од дома, кога сакам и колку сакам или сум во состојба да одвојам време. Ми се допаѓа што можам да се посветам на одредени теми колку што мислам дека ми е потребно и го дополнувам знаењето. Ми се допаѓаат темите и содржината од материјалот.

АНИТА вработена, Куманово

ПОЧЕТЕН СТЕПЕН
Во курсот најмногу ми се допаѓа тоа што лекците се кратки и прецизни и е акцентирано најглавното. Исто така ми се допаѓа тоа што можеш да го посетуваш курсот во секое време и тоа што одговорите од вежбите од професорката ми стигнуваат во брзо време.

ИВАНА студентка, Виница

НАПРЕДЕН СТЕПЕН
I like the Go!EnglishMak courses for many reasons. The main one is that it’s online and you can take your time, no rush at all . The lessons taught me to be determined and fully concentrated on my learning with no distractions. It’s fun and effective. GO ENGLISHMAK!

ДЕА Ученичка во I год. Скопје

СРЕДЕН СТЕПЕН
Онлајн курсот навистина многу ми се допадна. Многу е поразлично онлајн учењето од класичното, всушност е многу поефективно, поисплатливо и прилагодливо. Исто така, содржината на курсот е доста интересна и едукативна. Генерално сум задоволна од постигнатото.

ВИКТОРИЈА студентка, с. Подареш

СРЕДЕН СТЕПЕН
I really like your online course. Mostly I like grammar parts. Generally I’m satisfied with your programme. I prefer learning online because I work and I have a little daughter. Thanks a lot for improving my Еnglish skills.

АНДРИЈАНА вработена, Битола

СРЕДЕН СТЕПЕН
Јас многу сум задоволен од курсот затоа што научив многу работи од него.Научив да пишувам,да одговарам прашања и да зборувам англиски.Затоа јас сум задоволен.

АЛЕКСАНДАР ученик во VI одд. Скопје

СРЕДЕН СТЕПЕН
Ми се допаѓа. Најмногу ми се допаднаа некои мотивациски теми и песни на крај од скоро секој јунит. Ве поддржувам и продолжете да работите вака, за да нè мотивирате сè повеќе да напредуваме и да се усовршуваме.

ЕМИЛИ Ученичка во III год. Скопје

НАПРЕДЕН СТЕПЕН
I like ENGLISHMAK! I just love it. I’m one of the few people in Macedonia that study languages online and I feel proud. I love that I can log in whenever I want to, with no difficulties. I’m quite satisfied with what I’ve achieved.

ДЕА Ученичка во II год. Скопје

ПОЧЕТЕН СТЕПЕН
Генерално сум задоволна од постигнатото, најмногу заради својата посветеност и вложен труд, но сепак наидував на потешкотии поради моето претходно непознавање на англискиот јазик. Мислам дека со вежбање ќе биде подобро и ќе можам да продолжам понатака со наредниот степен.

СТАНКА вработена, Скопје

ПОЧЕТЕН СТЕПЕН
Имав можност да се запознаам со бизнис термини кои се среќаваат во деловниот јазик. Задоволна сум од тоа што можев во секое време и од секое место да се вклучам во курсот. Ми се допаѓа тоа што има слушање, пишување, изговор и тестирање.

ЕМИЛИЈА вработена, Прилеп

ПОЧЕТЕН СТЕПЕН
Mи се допаѓа, зашто ми овозможи да учам со свое темпо, во време кое мене ми одговараше. Тоа ми беше многу важно бидејќи сум мајка на две мали деца и немам доволно време за да посетувам курсеви. Научив многу работи и генерално презадоволна сум од целиот курс.

СУЗЕ невработена, Скопје

НАПРЕДЕН СТЕПЕН
Генерално,јас многу сум задоволен од курсот и од постигнатото,најмногу затоа што имаше многу тешки вежби што успевав да ги решавам и се гордеам од себеси.
P.S Ова е еден од најдобрите онлајн курсеви што сум ги видел.

АЛЕКСАНДАР Ученик во VII одд. Скопје

ПОЧЕТЕН СТЕПЕН
I think that this English course has made me more comfortable to speak, to use basic words in the correct order, and I learned to listen to myself and correct my speech.

БОБАН вработен, Скопје

СРЕДЕН СТЕПЕН
Ова беше многу убаво искуство. Работев самостојно и тоа навистина ми се допаѓа и многу би сакала да продолжам и следната година. Многу сум задоволна со постигнатото.

ЕВА Ученичка во VI одд. Скопје

ГРАМАТИКА ЗА ПОЧЕТНИЦИ
I like this course.
But in the future you should make more exercises.

ПЕТАР вработен, Скопје

СРЕДЕН СТЕПЕН
Генерално сум задоволна од курсот. Ми овозможи да се потсетам на некои работи кои не толку често ги употребувам при користењето на англискиот јазик во секојдневниот говор.

РОЗАЛИЈА вработена, Скопје

НАПРЕДЕН СТЕПЕН
Ми се допаѓа тоа што ме прави самостојна. Да мислам со своја глава, да бидам концентрирана на мојата работа. Ме прави понапредна од другите и не ми троши време толку многу туку го работам дома самостојно кога можам јас.

ЕВА Ученичка во VII одд. Скопје

СРЕДЕН СТЕПЕН
Мене ми се допаѓа курсот поради овој систем на учење што ти дозволува да си ги видиш грешките и да ги поправиш за следната вежба.

АЛЕКСАНДАР Ученик во VIII одд. Скопје

ГРАМАТИКА ЗА ПОЧЕТНИЦИ
Задоволна сум од курсот. Навистина се потсетив и открив што ме кочело.

НАТАША вработена, Скопје

СРЕДЕН СТЕПЕН
Ми се допаѓа, лекциите се убаво објаснети и вежбите се многу интересни. Убаво е и тоа што ако згрешиш нешто во вежбите ти дозволува да се обидеш повторно за да можеш да се поправиш. Тестовите не се толку тешки, но не се ни лесни.

ИВА ученичка во VIII одд. Скопје

СРЕДЕН СТЕПЕН
Ми се допаѓа затоа што им дава време на учениците да се посветат сами на своето знаење и е лесно да се управува. Генерално сум прилично задоволна

ТЕА ученичка во VIII одд. Скопје

НАПРЕДЕН СТЕПЕН
Генерално сум задоволен од постигнатото, најмногу поради тоа што не морав да се враќам до првата лекција и да правам тест од сите јунити.

ФИЛИП ученик во VI одд. Скопје

СРЕДЕН СТЕПЕН
Се’ за овој курс ми се допаѓа. Многу добар метод за самоосталување на едно дете и по мое мислење работата вака е и многу побрза и поефикасна за секој ученик. Многу ми се допаднаа текстовите, креативни се и интерактивни

ЕВА ученичка во VIII одд. Скопје

НАПРЕДЕН СТЕПЕН
Ми се допаѓа сѐ за курсот. Не наидов на никакви проблеми,задачите беа интересни и сѐ на сѐ многу интересен и забавен курс!

АЛЕКСАНДАР ученик во IX одд. Скопје

ПОЧЕТЕН СТЕПЕН
Генерално сум задоволна од постигнатото и планирам после еден одреден период да продолжам со некој друг степен.

НИНА вработена, Гевгелија

СРЕДЕН СТЕПЕН
Ми се допаѓа генерално, освен што во проверката на одговорите реагира со неточно на секој вид на знак кој е погрешно запишан, без разлика дали е “space“ или точка и е прифатливо само на еден начин.

СОФИЈА вработена, Скопје

ПОЧЕТЕН СТЕПЕН
I like it. I learn something new every day.

КАТЕРИНА вработена, Дубаи

ИМАТЕ ПРАШАЊА? ВЕ ОЧЕКУВАМЕ!

Facebook
Twitter
YouTube