TOEFL iBT

ИНДИВИДУАЛНА ОБУКА

 • влезен тест за определување на Вашето познавање на англискиот јазик
 • 1 ученик
 • 8 онлајн термини од по 60 минути
 • 2 термини неделно во текот на 4 недели
 • материјали за самостојно учење и вежбање (ги симнувате преку менито Библиотека)
 • онлајн симулација (трае 4 часа)
 • термините на одржување на часовите ги определуваме во договор со ученикот

ГРУПНА ОБУКА

 • влезен тест за определување на Вашето познавање на англискиот јазик
 • максимум 5 ученици
 • 12 онлајн термини од по 60 минути
 • 3 термини неделно во текот на 4 недели
 • материјали за самостојно учење и вежбање (ги симнувате преку менито Библиотека)
 • онлајн симулација (трае 4 часа)
 • термините на одржување на часовите се дадени во распоредот, во менито „Онлајн предавања“

Часовите ги одржуваме во најсовремена онлајн мултимедијална училница, во која преку предавањата и вежбите ви нудиме уникатно, ефикасно и современо едукативно искуство, без стрес и од удобноста на вашиот дом.

*ОПЦИЈА: Доплатата за дополнителен индивидуален 60-минутен онлајн час е 600 денари.

Повеќе за обуката