ДЕЛОВНА КОМУНИКАЦИЈА

Пакет од 10 онлајн часа, наменети за активна употреба на деловниот англиски јазик за поединци. Секој час трае 45 минути.

Наставата се одвива во мултимедијална е-училница, која нуди интерактивност преку читање, слушање, пишување и зборување со вашата професорка. Индивидуалниот пристап ви овозможува опуштеност и фокус само на вас.

Теми од интерес се: кариера, интервју, тимска работа, маркетинг, презентации, работа со клиенти, видео-конференции, продажба, преговарање, финансии.

30% ПОПУСТ ЗА ГРУПНИ ЧАСОВИ

Организираме и онлајн часови со 3 до 5 ученика преку самоиницијативно групирање. Цената по ученик за пакет од 10 групни часа е за 30% пониска од редовната.

За да почнете со обуката јавете ни се на 075 263 869 (Viber), или на Skype – englishmak, за договор за вашите термини.