КОНВЕРЗАЦИЈА

conversation_baner

Пакет од 10 онлајн часа, наменети за активна употреба на англискиот јазик за поединци. Секој час трае 45 минути.

Наставата се одвива во мултимедијална е-училница, која нуди интерактивност преку читање, слушање, пишување и зборување со вашата професорка. Поради тоа часовите се максимално ефективни, динамични и интересни. Индивидуалниот пристап ви овозможува опуштеност и фокус само на вас.

30% ПОПУСТ ЗА ГРУПНИ ЧАСОВИ

Организираме и конверзациски онлајн часови со 3 до 5 ученика преку самоиницијативно групирање. Цената по ученик за пакет од 10 групни часа е за 30% пониска од редовната. За пријави и консултации контактирајте нè преку е-пошта, или мобилен/вибер.