мила

МИЛА

ПОЧЕТЕН СТЕПЕН

Многу ми се допаѓа. Генерално сум многу задоволна од постигнатото, а најмногу поради вежбите кои ми дозволуваа да си ги поправам грешките и да научам од нив.