сара

САРА

Posted

НАПРЕДЕН СТЕПЕН
Мене многу ми се допаѓа оваа програма и целиот степен, а исто така и претходниот го завршив со задоволство. Научив многу нови работи и стекнав поголема самодоверба за англискиот јазик и проширен вокабулар. Ви посакувам сè најдобро за понатаму и уште многу, многу ученици.