јана

ЈАНА

НАПРЕДЕН СТЕПЕН

Јас сум задоволна од постигнатото поради тоа што кога почнав првата година со овој курс не знаев многу работи за англискиот јазик, не знаев како да читам убаво,како да правам реченици. Исто така со овој курс научив многу интересни работи